Sahara Design

Fitness bikinit

Fitness bikinit

Sahara Beauty & Design suunnittelee ja valmistaa ammattitaidolla korkealaatuiset ja tyylikkäät fitness bikinit eri lajeihin; Body fitness, Bikini fitness ja Wellness fitness.

Bikinit ovat iso osa kokonaisuutta kilpailuissa. Hyvin istuvat bikinit tuovat esiin parhaat puolesi ja voit tuntea olosi varmaksi.

Meiltä saat bikinit mittatilauksena tai valmiista mallistosta mitkä löytyy Verkkokaupasta.

VERKKOKAUPPAAN

Mittatilaus bikinit

Täydelliset kilpailubikinit saat mittatilauksena teettämällä.

Suunnittelu tapahtuu yhdessä asiakkaan kanssa hänen toiveiden ja tarpeidensa mukaisesti. Valitsemme sopivan mallin sekä materiaalit. Valittavana on useita eri väri-, materiaali- ja koristeluvaihtoehtoja.

Mittatilausbikinien tilaaminen

Bikinien suunnittelu ja hankinta kilpailuihin kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Aluksi varaamme ajan suunnittelupalaveriin, mikä kannattaa tehdä noin 5-6kk ennen kilpailuja. Palaverissa suunnittelemme bikinien mallin, valitaan materiaali ja väri. Ensimmäinen sovitus tapahtuu noin kaksi kuukautta ennen kisoja. Tällöin bikinit ovat tehty oikeasta materiaalista ja siihen tehdään tarvittavat muutokset. Samalla niihin suunnitellaan koristelut. Bikinit on valmiina noudettavaksi noin 1-2 viikkoa ennen kisoja.

Mittatilausbikineistä maksetaan tilauksen yhteydessä varausmaksu 90 €, jolla tilaus varmistetaan.  Tämän jälkeen varaamme sinulle ajan suunnittelupalaveriin. Varausmaksu vähennetään asun lopullisesta hinnasta. Jos tilaus peruutetaan varausmaksun maksamisen jälkeen, varausmaksua ei palauteta.

Hinnasto:

Mittatilausbikinit (hintaan sisältyy suunnittelu ja kaksi sovitusta)

Bikinit ilman korsiteluja alk. 200e

Bikinit suunnittellaan aina oman budjetin mukaan, keksihinta noin 600e-700e.

Kuvagalleria

YHTEYSTIEDOT

Sahara Beauty & Design

Tikkurilantie 109
01300 Vantaa

sahara (at) saharabeauty.fi

Puh. 045 6092 727
Puh. 040 4114 202